Sinan Oğan, 'muhalif seçmen'e çıkıştı: İkinci turda bize ihtiyaç duymayacaksınız sanırım

Sinan Oğan, 'muhalif seçmen'e çıkıştı: İkinci turda bize ihtiyaç duymayacaksınız sanırım
Seçimin ikinci tura kalması durumunda 'bedavadan ortak olmayacaklarını' belirten ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, muhalif seçmenlere "Bize ihtiyaç duyarsınız" mesajı verdi.

Seçmenler yarın sandık başına giderek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Oğan arasında tercih yapacak.

Anketlerde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarının birbirine çok yakın olduğu belirtiliyor.

Sinan Oğan, 'ikinci tur'da sonucu belirleyeceklerini iddia ederek "Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Bedavadan ortak olmayacağız. Bizim de bakanlıklar, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak" demişti.

İkinci tur mesajı

Oğan, sözlerinin eleştirilmesi üzerine Twitter hesabından açıklama yayınladı.

Oğan şunları yazdı: "Twitter’daki sevgili muhalif seçmen, seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar 'Cehennemin kapılarını kapatacağız' sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" (Kısa Dalga)

Gündem