SMA hastası bebek için 11 ayda 35 milyon lira toplandı: Aile tedavi için Dubai'ye gidecek

SMA hastası bebek için 11 ayda 35 milyon lira toplandı: Aile tedavi için Dubai'ye gidecek
Trabzon’da SMA hastası Egemen için başlatılan yardım kampanyası amacına ulaştı. Aile tedavi için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyor.

Maçka ilçesinde doğduktan 5 ay sonra SMA tip 1 teşhisi konulan Egemen Öztürk bebeğin tedavisi için 11 ay önce valiliğin onayıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Yardım gecesi ve kermesler düzenlenerek yapılan bağışlarla, Egemen bebeğin yurt dışında tedavi olabilmesi için gereken 35 milyon TL toplandı.

Yardımseverlerin destekleriyle iyileşme umuduna kavuşan Egemen bebek için dün akşam yemek daveti düzenlendi.

Egemen Öztürk’ün babası Şafak Öztürk şunları söyledi: "Egemen 31 Aralık’ta 2 yaşında olacak. İnşallah doğum gününden önce ilacına kavuşacak evladım. Biz ilk olarak İstanbul’a oradan 24 Aralık’ta Dubai’ye uçacağız. İnşallah her şey evladım için Egemen için olacak. Ramazan ayından sonra kampanya durma noktasına geldi, biraz yavaşlama noktasına geldi, kimi zaman çok güzel bağışlar geldi, iş adamlarından çok güzel miktarlar geldi, onların sayesinde kampanya çok güzel ilerledi. İnşallah evladımı yürürken, bisiklet sürerken göreceğim. Evladımı hep beraber kurtardık. Sağlığına da bir an önce kavuşacak. Kim evladıma 1 lira verdiyse hepsine çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak.” (DHA / ANKA)

Gündem