TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Çebi'ye masaya vurarak yanıt verdi

TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Çebi'ye masaya vurarak yanıt verdi
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Alanyaspor hakemi Yasin Kol'u bir daha görmek istemiyoruz" diyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye masaya vurarak yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHK'nin bugün gerçekleştirilen ağustos ayı eğitim seminerinde, Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol'u bir daha maçlarında görmek istemediklerini söyleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sert yanıt verdi.

Büyükekşi konuşmasında hakem atamalarında kişisel atama yapılmadığını belirtirken, "Hakem atamalarında kişisel inisiyatifleri tümüyle dışarı çıkaran dijital atama sistemini devreye geçirdik. 'Şu hakemi istemiyoruz, bu hakemi istiyoruz' diye yapılan çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulamaz! Bunu herkes bilsin." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin konuşmasının "Şu hakemi istemiyoruz, bu hakemi istiyoruz diye yapılan çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulamaz!" bölümünde elini kürsüye vurması dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu tesislerine gitmişti Çebi, Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek, siyah beyazlı takımın son oynadığı Alanyaspor maçı hakemi Yasin Kol hakkında rahatsızlığını dile getirdi.

Konuyla ilgili Çebi "Beşiktaş'ın tahammülü bitti! Hakemlerin hata şansı yok! Bir cerrah ameliyatta hata yapınca, hasta ölüyor. Hakemlerin de hata şansı yok! Maçta 1 hata olur, 10 tane hata olmaz! Fenerbahçe maçı ile bizim maçtaki fotoğrafı önlerine koyduk. Aradaki farkı sorduk. Geçen sezon sorunları bitirmek için bir operasyon yapmışlardı, sonra vazgeçtiler. Sorun yeniden geri döndü. Bence hata yaptılar. Gerekenin yapılacağını umuyoruz ve bekliyoruz. Beşiktaş'ın bundan fazlasını kaldıracak limitinin kalmadığını ilettik. Tercihimiz Yasin Kol'u bir daha maçlarımızda görmemek. Bunu da izah ettik. Canımız çok yandı." ifadelerini kullanmıştı. (Kısa Dalga)

Spor