The Guardian seçti: En iyi ve en kötü dans eden liderler

The Guardian seçti: En iyi ve en kötü dans eden liderler
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in dans ederken çekilen görüntüsünün sızdırılması, diğer liderlerin danslarını hatırlattı. The Guardian, en iyi ve en kötü dans eden liderleri seçti.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bir partide dans ederken çekilen görüntüsünün basına sızdırılması sonrasında diğer liderlerin dans becerileri mercek altında. Sosyal medyada birçok başka ismin dans ederken çekilen görüntüleri paylaşılırken, The Guardian gazetesinin dans eleştirmeni Lyndsey Winship en iyi ve en kötü dans eden liderleri seçti.

Winship'in listesinde en iyi dans eden ilk üç lider, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD'nin eski başkanı Barack Obama ve Sovyetler Birliği'nin son, Rusya Federasyonu'nun ilk lideri Boris Yeltsin oldu. En kötü dans eden liderler ise ABD'nin eski başkanı Donald Trump ile İngiltere'nin eski ve mevcut başbakanları Theresa May Boris Johnson oldu.

En iyi 3:

1. Vladimir Zelenskiy

Winship, Zelenskiy'nin 2016 yılında Ukrayna'da kendine güvenli ayak hareketleriyle bir dans yarışmasını kazandığını hatırlattı. The Guardian eleştirmeni, Ukrayna liderinin hem Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e kafa tutabildiği, hem de Elvis Presley'yi anımsatan fuşya rengi saten bir kıyafeti taşıyabildiği yorumunu yaptı.

2. Barack Obama

Winship, Obama'nın çaba harcamadan zarif göründüğünü ve dans ederken de bu kaliteyi koruduğunu yazarak "Az, çoktan iyidir" dedi. Winship, Obama'nın vücudunun ritme uymasına izin verdiğini ve gülümsediğini belirtti.

3. Boris Yeltsin

The Guardian eleştirmenine göre Yeltsin, "müthiş olmak için iyi olmanın şart olmadığını" gösteren bir dans becerisine sahip.

En kötü 3:

1. Theresa May

Winship, "Bir kişi eğleniyorsa kötü dans etmiyordur" dese de, Theresa May’in dans becerilerini 'beklenmedik bir robot'a benzeterek "tuhaf" diye niteledi.

2. Donald Trump

En kötüler listesinin ikinci sırasındaki Donald Trump'ın YMCA eşliğindeki dansı, "ABD başkanı olup kendisinin en az farkında olan insan olarak statüsünün bir teyiti" diye nitelendi.

3. Boris Johnson

Haberde, İngiltere Başbakanı'nın dans becerileri "hödüklük" olarak tanımlandı. (Kısa Dalga)

Dünya