Turhan Çömez canlı yayında anlattı: AKP içinde yumruk yumruğa kavga yaşandı

Turhan Çömez canlı yayında anlattı: AKP içinde yumruk yumruğa kavga yaşandı
Eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, Halk TV yayınında AKP Genel Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı arasında çatışmalar olduğunu, partinin tabandan koptuğunu ve kendi aralarında da yumruk yumruğa kavga ettiklerini öne sürdü.

Halk TV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programına konuk olan eski AKP milletvekili Op. Dr. Turan Çömez çok konuşulacak iddiaları gündeme getirdi.


"Erdoğan otokratikleştikçe hata yapıyor, hata yaptıkça otokratikleşiyor" diyen Çömez, "Otokrasi seviyesi arttıkça tabanından da kopuyor. Halktan da kopuyor, teşkilatlarından da kopuyor. Teşkilatlarında olup bitenden haberi yok. Zannediyor ki AKP'yi ilk kurduğu o zamanlardaki o ruh, o heyecan devam ediyor. Hayır. AKP teşkilatları çatır çatır dağılıyor" dedi.
AKP tabanı ile teşkilatının birbirinden koptuğunu ne süren Çömez, "Teşkilat kendi arasında büyük kavgalar içerisinde, büyük entrikalar dönüyor, teşkilatla Genel Merkez çatışma içerisinde, Genel Merkez'le Saray çatışma içerisinde" diye konuştu.


AKP teşkilat toplantısında yaşanan bir kavgaya değinen Çömez olayı şu sözlerle anlattı, "İlini söylemeyeceğim. Bir vilayetimizde, AKP Milletvekilleri kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Bir bayan milletvekili de var aralarında. Tartışma öyle bir hale geldi ki birbirleriyle yumruk yumruğa kavga ettiler. Bundan Genel Merkez'in haberi dahi yok. Çünkü kopmuş vaziyetteler. Halktan koptukları gibi teşkilattan da kopmuş vaziyetteler."

Gündem