Ümit Özdağ bu işi sevdi: Şimdi de Kılıçdaroğlu'na sataştı

Ümit Özdağ bu işi sevdi: Şimdi de Kılıçdaroğlu'na sataştı
Mültecileri hedef alan açıklamalarının ardından siyasilerle girdiği polemiklerle kamuoyunda görünür olmayı başaran Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın son hedefi Kemal Kılıçdaroğlu oldu: Şike yapıyorsunuz, canlı yayında tartışalım.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada "Suriye ve sığınmacılar konusu... Bu konuda partimiz çok iddialı. En tutarlı söylemde bulunan 2011 tarihinden bu yana en tutarlı söylemi dillendiren partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" ifadelerini kullandı.

Mültecileri hedef gösteren politikalarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu düelloya davet eden, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le sert polemiklere Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bu kez de Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasını hedef aldı.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Kılıçdaroğlu, sizi bütün vatansever CHP seçmeni önünde televizyonda 2011’den itibaren belgeler ile sığınmacılar meselesini tartışmaya davet ediyorum. Siz, Türk Milleti’ne karşı şike yapıyorsunuz. Erdoğan da bunu bildiği için topu size atıyor" ifadesini kullandı.

Politika