Ünsal Ban Sedat Peker'le görüştüğünü doğruladı: Videoyu çektim ama ben göndermedim

Ünsal Ban Sedat Peker'le görüştüğünü doğruladı: Videoyu çektim ama ben göndermedim
AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban, Sedat Peker ile görüştüğünü doğruladı. Ban, “Sedat Peker’e videoyu ben göndermedim” dedi.

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımlara ilişkin konuştu. TELE 1 programcısı Enver Aysever'e açıklama yapan Ban, Zehra Taşkesenlioğlu'nun videosuyla ilgili olarak 'eşinin kesici aletle' saldırmasından kaynaklı gizli bir şekilde önlem olarak kayda aldığını ifade etti.

Ban, "Ben videoyu can güvenliğim için çektim, bu videoyu arkadaşıma emanet ettim. Bu videoyu Sedat Peker'e gönderilsin diye vermedim. Kim kanalıyla bu video Sedat Peker'e gitti meselesini bilmiyorum" dedi. Ünsal Ban söz konusu videoyu Sedat Peker'e kendisinin göndermediğini belirtti. Ban ayrıca, ölüm tehdidi aldığını ancak siyasilerden tarafından bir tehdit almadığını söyledi.

Aysever'in aktardığına göre Ünsal Ban, Sedat Peker ile telefonda görüştüğünü de doğruladı. Ban, "Sedat Peker beni aradı ben de numarayı bilmediğim için açtım ve kendisinin Sedat Peker olduğunu söyleyince ben de onunla konuştum" ifadelerini kullandı.

Gündem