Ve Elon Musk istifa kararını açıkladı: Yerime geçecek kadar aptal birini bulur bulmaz

Ve Elon Musk istifa kararını açıkladı: Yerime geçecek kadar aptal birini bulur bulmaz
Twitter’ın sahibi ve CEO’su Elon Musk, şirketteki görevini bırakacağını açıkladı. Sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda Musk, “yerine geçecek kadar aptal birini bulur bulmaz” istifa edeceğini söyledi.

Twitter’ın sahibi ve CEO’su Elon Musk, 8 Aralık’ta Twitter’da açtığı bir ankette takipçilerine, “Görevimi bırakmalı mıyım?” diye sormuş ve çıkan sonuca uyacağını söylemişti.

Oylamaya katılan 17,5 milyondan fazla kullanıcının yüzde 57'si Musk'ın istifasını istemişti. Musk, oylamanın ardından ilk olarak şirketin politikalarıyla ilgili anketlerde sadece mavi tikli kullanıcıların oy kullanabileceğini açıkladı.

BBC Tükçe'deki habere göre aynı zamanda elektrikli otomobil Tesla ve uzay roketleri yapan Space X şirketlerinin de sahibi olan Elon Musk, şirketteki görevini bırakacağını açıkladı. Sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda Musk, “yerine geçecek kadar aptal birini bulur bulmaz” istifa edeceğini söyledi.

Ekim ayında 44 milyar dolar ödeyerek Twitter'ı satın almasından bu yana, yaptığı değişikliklerle geniş bir kesimden eleştirilere hedef oluyor.

Teknoloji