Veli Ağbaba'dan Burhan Kuzu iddiası: Kendi eceliyle ölmedi, öldürüldü

Veli Ağbaba'dan Burhan Kuzu iddiası: Kendi eceliyle ölmedi, öldürüldü
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, katıldığı bir programda Burhan Kuzu'yla ilgili bir iddiasını dile getirdi: "Benim iddiam Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi. Büyük bir kepazeliğin üstü kapatılması için öldürüldü."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TV42'de Sümenaltı programına konuk oldu. Ağbaba, AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun öldürüldüğünü iddia etti. Ağbaba, şöyle konuştu: "Zindaşti dediğimiz İranlı uyuşturucu baronu. Şimdi yok ortalarda. Aliye Uzun isminde AKP'den birisi bir dergi çıkartıyor. Allah rahmet eylesin Burhan Kuzu ile de arkadaş olduğu söyleniyor. İçerisinde kadın var, fuhuş var, vs. her şey var. Sonra Burhan Kuzu hakime baskı yapıyor. Zindaşti serbest bırakılıyor.

Sonra savcı yeniden tutuklama kararı çıkartıyor, Zindaşti yok. Aliye Uzun ile ilgili bu iddiaları Sedat Peker gündeme getirdiği zaman ne yaptı biliyor musunuz? 'Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz' diye basın açıklaması yaptı. Yaptığınız ahlaksızlığı örtmek için vatanı, bayrağı mı kullanacaksınız?

Bir şey daha söyleyeyim Burhan Kuzu acaba öldü mü? Benim iddiam Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi. Büyük bir kepazeliğin üstü kapatılması için öldürüldü."

Burhan Kuzu’nun, 1 Kasım 2020 tarihinde koronavirüse bağlı olan sitokin fırtınası nedeniyle öldüğü belirtilmişti.

Gündem