Yeniden Refah Partisi: İttifak görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlandı

Yeniden Refah Partisi: İttifak görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlandı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Suat Kılıç, yerel seçimler öncesi AKP ile bir süredir yürüttükleri ittifak görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlandığını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin genel merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

AKP ile ittifak pazarlığı iddialarına yanıt veren Kılıç, "AK Parti'den Konya Büyükşehir Belediyesi'ni istemedik. Bizden duymadıklarınıza inanmayın" dedi.

İttifak görüşmelerinin nasıl gittiğinin sorulduğu Kılıç, "AK Parti ile Yeniden Refah Partisi heyetleri arasındaki görüşmeler kesildi. En son geçen hafta pazar günü olacak görüşmeyi ertelemek istediklerini bildirmişlerdi. Onun dışında herhangi bir randevulaşma söz konusu olmadı" yanıtını verdi.

'Herhangi bir talebimiz yok'

Kılıç, şöyle devam etti: "Bizim herhangi bir talep ya da girişimimiz bu anlamda olmayacak. Ama AK Parti'den görüşmelere yeniden başlamak ya da bir liderler zirvesi gerçekleştirmek gibi bir talep gelirse, elbette bu talebe olumlu bakacağımızı ifade ettik." (Kısa Dalga)

Gündem