Hopa'da bir kişi öldükten sonra şirket çekildi

Hopa'da bir kişi öldükten sonra şirket çekildi
Hopa'da yapılması planlanan mesire alanı projesine karşı çıkan vatandaşların uğradığı silahlı saldırıda 1 kişi öldü. Şirket, projeden çekildiğini duyurdu.

Kısa Dalga - Artvin’in Hopa ilçesi Cankurtaran mevkisinde yapılması planlanan mesire alanı projesine karşı çıkan ve ormana giren kepçeleri durdurmaya çalışan köylülere silahla ateş açıldı.

Şirket projeden çekildi

Saldırıda ağır yaralanan Reşit Kibar hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Bir kişinin yaşamını yitirdiği saldırının ardından projenin sahibi olan Yapı-Soy Beton projeden çekildiğini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, "03.09.2024 tarihinde Cankurtaran mevkiinde yaşanan acı olay bizi ve tüm Artvin halkını derinden üzmüştür. Bir insan hayatının her şeyden kıymetli olduğunu, bir insanın öldürülmesinin kabul edilemezliğini ifade ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımızın sevenlerine ve kederli ailesine, başsağlığı, bu müessef olayda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hiçbir maddi faaliyetin insan hayatından değerli olmadığına olan inancımız devam etmektedir. Yaşananlar nihayetinde projeden çekiliyoruz." ifadeleri kullandı.

yapisoyjpg-sputpjat3kw3i17xofjplw.jpg

İki kişi gözaltında

Artvin Valiliği de olayla ilgili iki kişinin silahlarıyla birlikte gözaltına alındığını açıklamıştı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem