Sedat Peker: Vatandaşların sokağa dökülmesi çok uzun sürmeyecek

Sedat Peker: Vatandaşların sokağa dökülmesi çok uzun sürmeyecek
Sedat Peker, TUSAŞ saldırısına ilişkin, "Bu tip olaylar yaşanmaya devam ederse korkarım ki vatandaşların sokağa dökülmesi çok uzun sürmeyecek" dedi.

Kısa Dalga - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrı gündemdeyken, başkent Ankara'da saldırı gerçekleştirildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik saldırıya ilişkin, şu ifadeleri kullandı:

“Eline bıçak alan psikopatların polisleri kovaladığı görüntüler, silahla polisleri şehit edenlerin basındaki haberleri tabii ki teröristlerin iştahını kabartır.

Bu tip olaylar yaşanmaya devam ederse korkarım ki vatandaşların sokağa dökülmesi çok uzun sürmeyecek. Sokaklarda kaos oluştuğunda ise hem iç hem de dış düşmanlar bekledikleri fırsatı keyifle ele geçirmiş olacaklardır.

Devletin polisine, askerine veyahut herhangi bir görevlisine bıçak çeken, silah çekenlere karşı devletin polisine vur emri verdiğini açıkça söylemeli.” (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem