AKP sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu özür dilemeli

AKP sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu özür dilemeli
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturuyla ilgili sözlerini eleştirerek "Kılıçdaroğlu, Türk siyasi tarihinin en vahim iddiasına imza attı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo’nun önceki akşam uyuşturucu konusunda yaptıkları açıklamalara ilişkin bir tepki de AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

Çelik, şunları söyledi: "Türk siyasi hayatının en vahim açıklamalarından biri. Bu provokasyondan dolayı özür dilemeli. Bu provokasyon TSK'ya kimyasal silah iddiasının devamıdır. Utanç verici sözler. Söylediği sözlerin nereye gittiğine dikkat etmeli. Muhalefet yapacaksa beğenmediği hususları söylemek yerine yıkım siyasetini devleti işlemez hale getiren bir siyaseti oynuyor. Bunun adı muhalefet değil yıkım siyasetidir. Yargıya taşınacak bir konudur."

Kılıçdaroğlu videoda, “Her türlü kara paranın ülkeye girmesine göz yumdular” diyerek cari açığı kapatmak için yurda uyuşturucu kaçakçılarının parasının da girdiğini öne sürdü. CHP lideri çocuklar arasında metafetamin kullanım yaşanın düştüğünü ve salgın haline geldiğini söyledi
Hem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hem Emniyet Genel Müdürlüğü hem de Jandarma Genel Komutanlığı Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Emniyet ve Jandarma’nın açıklamasında CHP lideri hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi. Soylu ise dün yaptığı açıklamada uyuşturuyla mücadelenin sürdüğünü belirterek ”Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin aydınlığını karartmaya çalışmaktadır. Problemi Türkiye Yüzyılı. Amacı gündemi değiştirmek.” dedi

Gündem