Akşener iş birliği teklifine dair konuştu: Ben imada bile bulunmadım

Akşener iş birliği teklifine dair konuştu: Ben imada bile bulunmadım
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin ‘iş birliği’ teklifine hayır denilmesinde kendisinin bir işareti olmadığını söyledi. Akşener şöyle dedi: Arkadaşlarımızın kendi aralarında istişare ederek, birbirlerini ikna etmeye çalışarak aldıkları bir karardır. Ben evet ya da hayır yönünde bir imada bile bulunmadım

İYİ Parti lideri yerel seçim çalışmalarına yönelik Trabzon’a düzenlediği ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Partisinin GİK toplantısından CHP’nin yerel seçimlere yönelik ‘iş birliği’ teklifine yönelik çıkan ‘hayır’ kararına ilişkin soruyu yanıtlayan Akşener, “Arkadaşlarımızın kendi aralarında istişare ederek, birbirlerini ikna etmeye çalışarak aldıkları bir karardır. Ben evet ya da hayır yönünde bir imada bile bulunmadım” dedi.

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Kasım’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret ederek yerel seçimler için işbirliği teklif etmiş, İYİ Parti 4 Aralık Pazartesi günü düzenlenen Meral Akşener başkanlığındaki GİK toplantısında konuyu gündeme gelmişti. Toplantıdan oy çokluğuyla ret kararı çıktı. (Kısa Dalga)

Politika