Akşener'den Deva ve Gelecek açıklaması: "İşbirliği olacak gibi"

Akşener'den Deva ve Gelecek açıklaması: "İşbirliği olacak gibi"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi'nden bahsediyorum.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA ve Gelecek partileriyle iş birliği yapılabileceğini söyledi. KRT TV'de Çiğdem Akdemir'in sorularını yanıtlayan Akşener, İYİ Parti'nin büyüdüğünü, CHP'nin de "düşmediğini" belirterek, " DEVA ve Gelecek Partileri var, Saadet Partisi fena gitmiyor. Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi'nden bahsediyorum. Böyle baktığınız zaman Cumhur İttifakı adayının seçilmesi mümkün görünmüyor" dedi.

TIKLAYIN / Babacan'dan ittifak açıklaması: "HDP'yle diyalog kapımız açık"


"ERKEN SEÇİME HAZIRIZ"

Akşener, Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı seçimine ilişkin de ""31 Mart'a giderken sadece CHP ve İyi Parti'nin işbirliği oldu. 24 Haziran'da da, 31 Mart'ta da işbirliğiydi bizimki. O işbirliğinde biz kendimizi koruyarak, şu rengin tarifinde bile farklı farklı davrandık. Bu sağlıklı olan. Şuna çözümümüz bizim başka, İYİ Parti'nin, CHP'nin, diğer siyasi partilerin çözümleri başka. Böyle olunca, kırmadan, incitmeden rakibiz de aynı zamanda. İttifaklar zorunluluk. Millet İttifak'ının cumhurbaşkanı adayı nasıl belirlenecek bilmiyorum. Biz erken seçime hazırız" diye konuştu.

TIKLAYIN / Muhalefet liderlerinden Twitter'da "128 milyar dolar nerede?" zinciri

Gündem