DEM Partili Gergerlioğlu'ndan, AKP'li Usta'ya: Cemaat üyeleri ile fotoğrafın var

TBMM Genel Kurulu’nda DEM Parti ile AKP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, kendisini ve partisinin milletvekillerini "Kandil'e maaşlarını yollamakla" itham eden AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'ya "Cemaat üyeleri ile fotoğrafın var. Şimdi o fotoğrafları çıkarttırma bana" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının görüşmeleri devam ediyor. Genel Kurul'da bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor. Görüşmeler sırasında AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ve DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında tartışma yaşandı.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, kendisini ve partisinin milletvekillerini "Kandil'e maaşlarını yollamakla" itham eden AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'ya "Kayseri Melikgazi Yurdu'nun önünde cemaat üyeleri ile fotoğrafın var. Şimdi o fotoğrafları çıkarttırma bana" dedi.

Şahin Usta ise öyle bir fotoğrafı olmadığını belirterek "Bana attığı bu iftira, yalan üzerinden bu kürsünün dilini kötüye kullandığı için, Ömer Gergerlioğlu'na Meclis'e ceza verilmesini talep ediyorum" diye konuştu.

Verilen arada iki partinin milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü. Şahin Usta, "Benim öyle bir fotoğrafım yok" derken; Gergerlioğlu, telefonunu göstererek "Attığın tweet duruyor" diye karşılık verdi. (ANKA)

Politika