Emre Belözoğlu’nun Meler röportajı yeniden gündem oldu: Onu asla unutmayacağım

Emre Belözoğlu’nun Meler röportajı yeniden gündem oldu: Onu asla unutmayacağım
Emre Belözoğlu’nun, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler hakkında önceden verdiği röportaj sosyal medyada gündem oldu.

Emre Belözoğlu, Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler hakkında 2018 yılında 'Birçok hakemle dostluğum arkadaşlığım vardır ama o günkü Halil Umut Meler'i hayatımda boyunca unutmayacağım. O da bunu iyi bilsin. Bizi orada çok ezdirdi. Biz tekme yerken güldüğünü de gördük" demiş.

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun, 2018 yılında yaptığı bir açıklama olay sonrasında gündem oldu. Emre Belözoğlu, Başakşehir'de oynadığı dönemde Galatasaray deplasmanında maçı yöneten Halil Umut Meler hakkında şunları söylemiş:

'Hayatımda hiçbir hakemin, ben tekme yerken güldüğünü görmedim'

"Deplasmandaki Galatasaray maçında çok iyi oynamadık takım halinde. Belki hayatımda ilk defa bu cümleleri kuracağım. Burada Halil Umut Meler gerçeğini de söylemem gerekiyor. Hayatımda hiçbir hakemin, ben tekme yerken güldüğünü görmedim. Bunları da söylememiz gerekiyor."

'O da bunu iyi bilsin'

"Birçok hakemle dostluğum arkadaşlığım vardır ama o günkü Halil Umut Meler'i hayatımda boyunca unutmayacağım. O da bunu iyi bilsin. Bizi orada çok ezdirdi. Biz tekme yerken güldüğünü de gördük."

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

(Kısa Dalga)

Spor