Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu'na yaylım ateşi: Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir

Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu'na yaylım ateşi: Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Metin Sipahioğlu, Ekrem İmamoğlu ile Ali Koç arasındaki polemiğe katıldı. İmamoğlu'nu "Yolun yol değil" diye eleştiren Sipahioğlu "Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir. Ne iktidar ne muhalefet unutmasın" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki polemiğe, Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Metin Sipahioğlu da dahil oldu. Sipahioğlu, Ali Koç'a yönelik açıklamasında 'Fenerbahçe Başkanı' titrini değil de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili sıfatını kullanan İmamoğlu'na, "Bugün konuşan; Koç Holding BV değil, FENERBAHÇE BAŞKANIYDI !" diyerek tepki gösterip, İBB Başkanı'ndan özür dilemesini istedi.

Sipahioğlu, Twitter'dan yaptığı ilk paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"1) Bugün konuşan; Koç Holding BV değil, FENERBAHÇE BAŞKANIYDI !

2) Dün, iktidarın bakanlarını çok daha sert eleştirdi. Herhalde çevren bilgilendirmemiş !

3) Yolun yol değil. Verdiğin kitaplar, bu açıklaman vs.

4) BURASI FENERBAHÇE ! Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız !"

sipahioglu.jpg

Sipahioğlu, ikinci paylaşımında da şu ifadeleri kullandı:

"- Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir.

- Ne iktidar ne muhalefet unutmasın.."

sipahioglu2.jpg

İMAMOĞLU NE DEDİ?

İmamoğlukendisi için "İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" diyen Koç'a, Twitter hesabından şu yanıtı vermişti: "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…" (Kısa Dalga)

Gündem