'Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim' diyen Nebati, ilk fırsatta Güldür Güldür'e gideceğini açıkladı

'Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim' diyen Nebati, ilk fırsatta Güldür Güldür'e gideceğini açıkladı
Güldür Güldür Show'da taklidinin yer aldığı skeci beğendiğini belirten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi. Nebati, ilk fırsatta şovu izleyeceği mesajı da attı.

Güldür Güldür Show'da geçen hafta yayınlanmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, taklidinin yapıldığı skeç dün akşam yayınlandı.

Aziz Aslan’ın canlandırdığı Nebati, kendisine sorulan sorulara Bankacılık sektörü ilgi alanım, iki tane kredi kartım var benim ya!”, “Türk Lirası daha fazla değer kaybedemez, dibini gördü. Durdu burada” diye cevaplar verdi.

Skeci izlerken çok eğlendiğini belirten Nureddin Nebati, paylaşımında "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi.

Bunun üzerine, Güldür Güldür hesabından Nebati'ye 2Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz. ???? @NureddinNebati" diye yanıt verildi.

Yanıtı alıntılayan Nebati de, "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" mesajı attı.

NE OLMUŞTU?

Güldür Güldür Show'un 305'inci bölümü geçen hafta akşam, Show TV'de yayınlanırken, programın daha önceki tanıtımlarında yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç yayınlanan bölümde yer almamıştı.

Kanala sansür tepkisi gösterilirken Show TV yönetimi, Güldür Güldür'de Bakan Nebati skecinin yayınlanmamasıyla ilgili Fatih Altaylı' şu açıklamayı yapmıştı: "Bayram haftası olduğu için ratingler genel olarak düşüktü ve biz de iyi bir skeci ratinglerin ve buna bağlı olarak reklam gelirlerinin daha yüksek olacağı önümüzdeki hafta yayınlanmasını doğru bulduk. Bu hafta yayınlanacak."

Gündem