Hakeme yumruk hisseleri de vurdu: 4 Büyükler borsada kayıp yaşıyor

Hakeme yumruk hisseleri de vurdu: 4 Büyükler borsada kayıp yaşıyor
Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırının etkisiyle borsada işlem gören 4 büyük takımın hisseleri güne düşüşle başladı.

Süper Lig’de oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmasının etkisi borsa da hissedildi.

Borsada işlem gören 4 büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri güne düşüşle başladı.

Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puandan başladı.

Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 puandan açılırken, Beşiktaş hisseleri yüzde 1,23 gerilemeyle 48 puandan ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 2,39’luk düşüşle 2,85 puandan başladı.

Öte yandan, dün yaşanan olaylar ile maçların durdurulması, internet sitesi Maçkolik'in hisselerini de etkiledi. Şirketin hisseleri yüzde 5 gerileyerek 75,85 liradan işlem görüyor.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı. (Kısa Dalga)

Spor