Haluk Levent: 3000 konteyner satın alacağız

Haluk Levent: 3000 konteyner satın alacağız
Türkiye'nin gördüğü en büyük yıkımla Kahramanmaraş depremi yaklaşık 10 ilimizde çok sayıda can kaybına yol açtı. Türkiye seferberlik ilan etti, bütün dernekler yardım için bölgeye akın ediyor. Haluk Levent, '3000 konteyner satın alacağız' dedi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta ilki 7,7, ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden yaklaşık 2 gün geçmesine rağmen hala göçük altında kalan binlerce insana ulaşılmaya çalışılıyor.

Göçük altından çıkartılan depremzedeler, soğuk ile mücadele ediyor. Afad başta olmak üzere bütün kurum, kuruluş, belediye, STK'lar bölgede çalışma yapıyor.

Kurduğu Ahbap adlı gönüllü girişimle, daha önce orman yangınlarından Elazığ depremine kadar çok sayıda olayda aktif şekilde sorumluluk alan ünlü sanatçı Haluk Levent, bu kez de Kahramanmaraş depremi için yardım kampanyaları organize ediyor.

Depremin ilk günü paylaşım yapan Haluk Levent, "Yarın deprem yaşanan yerlerin valilikleriyle görüşeceğim. En uygun fiyatla 2.000 konteyner alıp evleri yıkılanları yerleştirme planım var. Konteyner firmaları !! Bana ulaşın. Bu twitin altına yazın lütfen. Pazarlık yapacağım." ifadelerini kullanmıştı

Yeni bir paylaşım yapan Levent, "Muazzam bir milletiniz. Konteyner firmaları ile görüştüm. Sıfır maliyetle 2000 yerine 3000 konteyner satın alacağız. Ve Elazığ depreminde yaptığımız gibi hemen valiliklerle protokol yapacağız. Bugün Hataydayım yine. Yarın diğer şehir valilikleri ile görüşeceğim. Haydi bakalım" müjdesini verdi. (Kısa Dalga)

Gündem