İmamoğlu'na Nagehan Alçı tepkisinden sonra Ali Koç'a Rasim Ozan Kütahyalı tepkisi

İmamoğlu'na Nagehan Alçı tepkisinden sonra Ali Koç'a Rasim Ozan Kütahyalı tepkisi
Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine Nagehan Alçı'yı davet etmesine benzer bir tepki, Nahegan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın programına konuk olacak olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a geldi.

Ergenekon ve Balyoz operasyonlarının yanı sıra Fenerbahçe'ye açılan şike davasının da mimarı olmakla 'FETÖ'cü isimlerin en büyük savunucularından olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı yine gündeme geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram tatilinde yaptığı Karadeniz gezisine Nagehan Alçı'yı da davet ettiği için çok eleştirilmişti. İmamoğlu, tepkilere yönelik söylediği 'Vız gelir tırıs gider" açıklamasından sonra özür dilemek zorunda kalmıştı. Yine gelen tepkileri küçümseyen Murat Ongun'un başında bulunduğu İBB Basın Sözcülüğü makamını da lağvetmek zorunda kalmıştı.

İmamoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a bordo mavi kravat takarak gittiği için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da tepkisini çekmişti.

Şimdi de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın katılımcıları arasında olduğu Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programına çıkacağı için tepki çekti.

Bu akşam yayınlanacak programa çıkacağı ilan edilen Ali Koç'a sosyal medyada pek çok kişi tepki gösterdi. Fenerbahçe'ye şike soruşturmasını yürüten ve halen firarda olan Zekeriya Öz için "Heykeli dikilecek" diyen Rasim Ozan Kütahyalı'nın eski sözleri hatırlatıldı. Ali Koç'tan programa çıkmamasını isteyenler arasında oyuncu Nejat İşler de yer aldı. Nejat İşler, sosyal medya hesabından "Başkan yapma" diye mesaj attı.

Gündem