İmamoğlu'ndan Akşener'e üstü kapalı yanıt: Hadlerini aşan cümleler

İmamoğlu'ndan Akşener'e üstü kapalı yanıt: Hadlerini aşan cümleler
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in partisine yönelik bir operasyon olduğunu ifade ederek "Bunu bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım" dedi, Akşener'e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi: "Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar"

İYİ Parti'nin CHP'nin yerel seçimlerde işbirliği teklifini reddetmesi gerilim yaratmaya devam ediyor. Peş peşe gelen istifaların ardından bugün Uşak'ta konuşan İYİ Parti lideri Akşener, “Partimize yönelik kurumsal bir operasyon olduğu ortaya çıktı. Bunu bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum, varım” ifadelerini kullanmıştı. CHP'ye yönelik eleştirisini artıran Akşener, yerel seçimlere bir kez daha tek başlarına gireceklerini söylemişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kurtköy Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. İYİ Parti lideri Akşener'e üstü kapalı yanıt veren İmamoğlu, "Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar" dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yıllarca her oyunu denediler. Bir günümüz bile krizsiz geçmedi. Zannediyorlar ki biz bunları yıldırırız. Biz pes etmeyeceğiz siz pes edeceksiniz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz.

Şimdi de yeni bir oyunla karşı karşıyayız. Omuz omuza mücadele ettiğimiz aynı masayı paylaştığımız birlikte iş ürettiğimiz aynı kaseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar. Bunu üzülerek takip ediyorum.

Sayıları az da olsa bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar. Başından beri biz ne dedik eski dosttan düşman olmaz. Kulaklarımızı kötü sözlere tıkayacağız. Benim Allah'ın bir lütfu, kötü sözleri kulağım hiç duymuyor." (Kısa Dalga)

İlgili Haberler
Gündem