İYİ Parti'nin Ankara eski İl Başkanı Mesut Özarslan da istifa etti

İYİ Parti'nin Ankara eski İl Başkanı Mesut Özarslan da istifa etti
Son günlerde adı istifa ile yan yana anılan İYİ Parti'de, Ankara eski İl Başkanı ve kurucu üyelerden Mesut Özarslan da partiden ayrıldı.

İstifasını X hesabından duyuran Mesut Özarslan, son günlerde parti içinde CHP kriziyle ilgili yaşanan olaylara dair kendisine karşı imada bulunulması nedeniyle bu kararı aldığını ifade etti.

"Herhangi bir görüşme ve hareket içerisinde olmadığımı beyan ederek..."

"Kamuoyu bilsin ki; inandığım değerlere olan sadakatimle Genel Başkanımın talimatları haricinde kendi başıma her hangi bir görüşme ve hareket içerisinde olmadığımı beyan ederek, İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum." diyen Özarslan açıklamada şunları kaydetti:

"25 Ekim 2017’de Yüce Türk Milleti’ne umut olmak için ülkemizin her kesiminden milliyetçi ve demokrat arkadaşlarımızla bir araya gelerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi önderliğinde çetin yolları aşarak büyük bir mücadele ile İYİ Parti’yi kurduk.

İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca; Kurucular Kurulu Üyeliği, Ankara Kurucu İl Başkanlığı, Genel İdare Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve daha birçok görevi üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla partimizin yükselmesi, gelişmesi ve bürokraside aldığım görevlerde partimizi ve dava arkadaşlarımı layıkıyla temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler, yürüttüğümüz kampanyalar, sarf ettiğimiz çaba, gösterdiğimiz özveri, samimiyet ve destekleri için Genel Başkanıma, İYİ Parti üyelerine, tüm teşkilatlarına, genç arkadaşlarıma ve Ankaralı hemşerilerime teşekkürü borç bilirim."

"Şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini anlamış değilim"

"Medya üzerinden şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini halâ anlamış değilim. Ancak kamuoyu bilsin ki; inandığım değerlere olan sadakatimle Genel Başkanımın talimatları haricinde kendi başıma her hangi bir görüşme ve hareket içerisinde olmadığımı beyan ederek, İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum.

Aziz Türk Milleti’ne hizmet etme arzusunu muhafaza ederek, Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri ışığında vatanımızın birliği, dirliği ve refahı için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim." (Kısa Dalga)

mesut-ozarslan.jpg

İlgili Haberler
Gündem