İYİ Parti’de tecavüz iddiası

İYİ Parti’de tecavüz iddiası
Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, “Geçtiğimiz günlerde istifa eden bir ismin oğlu ve kızıyla ilgili 2 genç kıza tecavüz ve darpla ilgili çok ciddi iddialar var. Bunlar emniyete kadar gitmiş durumda” iddiasında bulundu.

Peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti’de para teslimi konusunda yaşanan tartışmanın yanı sıra taciz suçlamaları da olduğu iddia edildi.

İddiayı dile getiren gazeteci Yavuz Selim Demirağ, "İYİ Parti'de bazı danışmanlar, bazı sekreterler ve bazı şoförlerin işlerine son verildi” dedi.

Halk TV’de Söz Sende programına katılan Demirağ, "İYİ Parti'de bazı danışmanlar, bazı sekreterler ve bazı şoförlerin işlerine son verildi. Bunları söylemek istemezdim ama bu işin içerisinde çok ciddi taciz suçlamaları da var” iddiasında bulundu.

“Akşener ‘şuradan duydum’ şeklinde hareket etmez”

“Para teslimi ile ilgili açıklamaların dışında bir kriz var” diyen Demirağ, şu iddialarda bulundu:

“Geçtiğimiz günlerde istifa eden bir ismin oğlu ve kızıyla ilgili 2 genç kıza tecavüz ve darpla ilgili çok ciddi iddialar var. Bunlar emniyete kadar gitmiş durumda. Sayın Akşener sıradan bir siyasetçi değil. Bunlarla ilgili de Sayın Akşener söylentilerle yetinmez. Bunları kaynağından alır, alınca da çok etkilenmiş ve sinirlenmiş. Akşener her şeyden önce bir anne. Dolayısıyla 'Şuradan duydum' şeklinde hareket etmez. Bu dedikodular Ankara'da bir aydır konuşuluyor. Akşener bunlarla yolumuzu ayıralım sessiz sedasız ayrılsınlar istedi ama onlar bunu tercih etmediler." (Kısa Dalga)

Gündem