İzmir 'Tarkan'ı bekliyor: Oteller doldu, balkon kiralama 500 dolar, tekne 8 bin!

İzmir 'Tarkan'ı bekliyor: Oteller doldu, balkon kiralama 500 dolar, tekne 8 bin!
İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, 9 Eylül Cuma günü gerçekleşecek Tarkan konseri için Kordon’daki balkonlu evler, geceliği 100 dolardan başlayıp 500 dolara kadar kiraya veriliyor. Akşam saat 7’den gece 12’ye kadar kiralanabilecek tekneler için verilen fiyat ise 8 bin TL .

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle gerçekleştirilecek Tarkan konserini izlemek isteyenler, alternatif yollar geliştirmeye başladı.

Hürriyet'ten Gamze Şener'in haberine göre konseri meydandan izlemek istemeyenlerse, şimdiden Kordon Boyu’ndaki evlerin peşine düştü. Kordon civardaki evlerin geceliğinin 100 dolardan başlayarak 500 dolara kadar çıktığı belirtildi.

Tarkan konseri öncesi, kiralama bedelleri, evlerin meydana yakınlığına ve uzaklığına göre değişiyor. Konserin gerçekleştirileceği Gündoğdu Meydanı’na çok daha yakın olan evlerin kirası 500 dolara kadar çıkıyor. Mesafe uzadıkça fiyatlar 100 dolara kadar geriliyor.

Konseri izlemek isteyenler için tek alternatif balkonlu evler olmayacak. Tekne kiralayan bir şirket, kiralama bedellerinin ne kadar olduğuna ilişkin “Akşam saat 7’de Güzelbahçe’den yola çıkılacak ve gece 12’de de dönüş yapılacak. Bu süre içinde kiralama bedeli 8 bin TL. Tekneye 12 kişiye kadar kişi binebilir” açıklamasını yaptı.

Gündem