Tarkan: Dini yobaz düşüncelerine alet edenleri görmeyen hukuk sistemi Gülşen'i tutukluyor

Tarkan: Dini yobaz düşüncelerine alet edenleri görmeyen hukuk sistemi Gülşen'i tutukluyor
Sanatçı Tarkan'dan, imam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen'e destek geldi. Tarkan, Gülşen'i serbest bırakılması çağrısı yaptığı paylaşımında, "Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenler, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor" dedi.

Sanatçı Tarkan, Gülşen'in aylar önce ekibiyle yaptığı prova sırasında 'imam' lakaplı bir çalışanıyla şakalaşırken imam hatiplilere söylediği sözleri nedeniyle tutuklanmasına tepki gösterdi.

Tarkan, #gülşenserbestbırakılsın etiketiyle yaptığı paylaşımda "Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor" dedi.

#gülşenserbestbırakılsın pic.twitter.com/3vKeZM6hUh

'HEMEN SERBEST BIRAKILMALI'

Tarkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor.

Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenler, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor. Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı." (Kısa Dalga)

Gündem