MHP'li belediyeden BİM'in önüne reklam panosu: Bahçeli'nin sözleri yer aldı

MHP'li belediyeden BİM'in önüne reklam panosu: Bahçeli'nin sözleri yer aldı
Burdur’da MHP’li Tefenni Belediyesi, BİM şubesinin önüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini içeren reklam panosu yerleştirdi.

Hükümet enflasyonun bir sorumlusu olarak da zincir marketleri işaret etmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli marketlerin FETÖ bağlantılarının araştırılmasını istemişti.

BİM Marketleri İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç'ın Bahçeli'yi eleştirmesinin ardından MHP'liler BİM'in hedef alan açıklamalar yayınlamıştı.

Tefenni Belediyesi ise bir adım daha ileriye giderek, ilçedeki marketin önüne reklam panosu yerleştirdi.

Belediye başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabından panonun fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: “Yıllardır örgütlenip milleti, hükümeti ve siyasi partileri terbiye etmeye çalışan bazı üç harfliler, hadlerini aşmış, kirli dillerini Sayın Genel Başkan’ımıza ve aziz Türk milletine uzatmaya kalkmıştır. Ülkücü hareketin liderine ve aziz Türk milletine uzanan o kirli dilleri kesmek bizim asli görevimizdir. Geçmişte de zaman zaman yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugün de milletimizi ve tüm ilçe halkımızı, yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, milletimizi para ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum.” (Kısa Dalga)

Gündem