Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Urla'dan aday

Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli  Urla'dan aday
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli, kayyım atanan İzmir’in Urla Belediyesi için CHP'den aday adayı oldu. İzmir’in Urla Belediyesi’ne 2024 yerel seçimleri için CHP’den 46 kişi aday adayı başvurusu yaptı.

CHP'den belediye başkanı olmak için en çok başvuru yapılan yer Urla. Başvuru yapanların 11’i de kadın. Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli de o isimlerden biri oldu.

Başvuru sayısının CHP’deki değişim sonrası arttığını belirten CHP İlçe Başkanı Pelin Karasakal, “Yoğun aday adaylığı başvurusu olması bizim için güzel sonuç. Bunun bir nedeni belediyenin kayyım ile yönetilmesi ve başarısız olması. Diğer neden ise CHP’de yaşanan değişim. Bu değişim ve CHP’ye küskünlerin geri dönmesi Urla Belediyesi’ni CHP’li yapacak” dedi.

Urla için başvuruda bulunan isimler şöyle:

Cem Fadıl Bozkurt, Cem Tağluk, Ekrem Tok, Seyfettin Şen, Sergenç İneler, Şafak Sol, Bülent Onat, Aytül Tokgözlü, Kemal Ay, Zeynep Altıok, Caner İnel, Ahmet Bahri Yalaz, Bektaş Köse, Salih Demiryürek, Burak Ulamışlı, Hakan Alabalık, Hakan Yiğit, Şeniz Vural, Ferda Sarıyer, Selçuk Balkan, Mert Kaya, Naim Balcı, Emre Kaya, Meltem Mete Hasanefendi, Erdoğan Uyan, Sibel Uyar, Hakan Gündüz, Mehmet Ali Fırat, Serdar Gündoğan, Bener Karagedikli, Bülent Köklü, Sadiye Çelik Karamelek, Şebnem İştar Özdemir, Mustafa Karasakal, Bayram Anu, Emek Atlas, Mustafa Günay, Mehmet Faruk Altınkılıç, Lal Denizli, Hakan Özbadur, Şehrazat Mercan, Oya Aypak Dişbudak, Bülent İlhan, Umut Ergül, Açelya Öralay, Ertan Certel. (Kısa Dalga)

Politika