NOW TV Kızıl Goncalar dizisi için son noktayı koydu; Ne zaman sezon finali yapıyor belli oldu

NOW TV Kızıl Goncalar dizisi için son noktayı koydu; Ne zaman sezon finali yapıyor belli oldu
NOW TV'nin sevilen dizisi, haziran ayında sezon finali yapacak

Kızıl Goncalar dizisi için heyecan dolu bir sezonun sonuna geliniyor. NOW TV'nin sevilen dizisi, haziran ayında sezon finali yapacak ve izleyicilerine nefes kesen bir final bölümüyle veda edecek. Ancak merak etmeyin, dizinin hayranları için üzücü bir ayrılık olmayacak çünkü Kızıl Goncalar eylül ayında ekranlara geri dönecek.

Sezon boyunca izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatan dizi, sezon finaliyle de yine büyük bir ilgiyle karşılanmayı bekliyor. Olayların gizemli bir şekilde son bulacağı final bölümü için şimdiden heyecanlıyız. Kızıl Goncalar'ın sezon finali tarihi yaklaştıkça, dizinin hayranları için büyük bir merak da artıyor.

kizil-goncalar-ujtd.jpg

Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır.

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in kaderlerinin kesişmesini konu alan bir Türk televizyon dizisidir

YAPIMCIDAN A ÇIKLAMA VAR

Öte yandan yapımcı Faruk Turgut basında yer alan final iddialarına ilişkin de bir açıklama yaptı

Turgut konuyla ilgili, '19. bölümde Kızıl Goncalar sezon finali yapacak. Eylül'de yeni sezonda ise seyircisiyle buluşmaya kaldığı yerden devam edecek. Kısacası herhangi bir final söz konusu değil' dedi.

İlgili Haberler
Yaşam