Now TV'den tepki toplayan karar! Sevilen diziye final kararı verildi

Now TV'den tepki toplayan karar! Sevilen diziye final kararı verildi
Korkma ben yanındayım dizisine apar topar final kararı verildi

Seyircileri kızdıran gelişme! Her Cumartesi akşamı yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi hakkında NOW TV'den apar topar final kararı.

haber7'deki habere göre; Merve Çolak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Korkma Ben Yanındayım dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme aldığı Korkma Ben Yanındayım için geri dönüşü olmayacak karar alındı.

9 Mart'ta yayın macerasına atılan ve başrollerini Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen ve Nilsu Berfin Aktaş'ın üstlendiği projenin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu ve şimdiye kadar 5 bölüm yayınlanan Korkma Ben Yanındayım 2 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

images.jpg

EKRANA VEDA EDİYOR

Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre bu sezondan kalan hangi dizilerin yeni sezona taşınacağı merak konusu olurken tek tek final haberleri de gelmeye başladı. Dün yeni bölümü yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” için final kararı alındı. MedYapım imzalı dizi 7.bölümde ekrana veda edecek.

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Korkma Ben Yanındayım, Medyapım imzalı, ilk bölümü 9 Mart 2024 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Merve Çolak'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

İlgili Haberler
Yaşam