Sarallar operasyonunda ünlülerin ifadeleri ortaya çıktı

Sarallar operasyonunda ünlülerin ifadeleri ortaya çıktı
Telefon dinlemelerinde oyuncu Necati Şaşmaz'ın da adı geçti. Konu, eski eşiyle yaşadığı nafaka ve velayetle ilgili bir sorundu. Şaşmaz, ifadesinde Sarallar suç örgütü tarafından hiç aranmadığını anlattı.

Sarallar suç örgütüne yönelik soruşturmada dosyada adı geçen ünlülerin ifadeleri ortala çıktı. ATV'deki habere göre oyuncu Erkan Petekkaya'ydı. Polise, bir alacak verecek davasıyla ilgili geldi ve ifade verdi. Petekkaya, polise ifadesinde bir arkadaşıyla arasında alacak verecek meselesi olduğunu, Sarallar suç örgütüyle bir bağlantısı olmadığını söyledi. "Kimseden şikayetçi değilim" dedi.

İş adamı Erdal Acar, savcılık dosyasına göre örgüt yöneticilerinden biriydi. Magazin, eğlence dünyasındaki işlerle ilgileniyordu. Yani örgütün yumuşak yüzüydü. İddiaya göre arası bozuk olan magazin ve eğlence dünyasındaki isimleri bir araya getirip ara buluculuk yapıyordu. Karşılığında ya para alıyordu ya da bir gayrimenkule ortak oluyordu.

Yine örgütün telefon dinlemelerinde oyuncu Necati Şaşmaz'ın da adı geçti. Konu, eski eşiyle yaşadığı nafaka ve velayetle ilgili bir sorundu. Şaşmaz, ifadesinde Sarallar suç örgütü tarafından hiç aranmadığını anlattı.

Gündem