Show TV apar topar bitirme kararı aldı! Seyircileri yıkan veda... Tepkiler artıyor

Show TV apar topar bitirme kararı aldı! Seyircileri yıkan veda... Tepkiler artıyor
Show TV ekranlarında yayımlanan bir dizi daha final yapıyor... Bu karara seyircilerden tepki yağdı

Ekranda kıyım sürüyor. Peş peşe diziler final yapıyor. Yeni yılın başlamasıyla birlikte televizyon kanallarından pek çok dizi için final kararları duyurulmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta, Kanal D’den Dilek Taşı, Show TV’den Ne Gemiler Yaktım, atv’den Yıldızlar Bana Uzak ve tv8’den “Aşka Düşman” dizileri için final kararları alındı.

Dizilerin final kararları, izleyiciler arasında farklı yorumlara neden oldu. Ancak televizyon kanallarının program planlamaları ve izleyici talepleri doğrultusunda alınan bu kararlar, dizi dünyasında sıkça karşılaşılan bir durum olarak değerlendiriliyor.

9k.jpg

SHOW TV YENİ BAŞLAYAN DİZİSİ İÇİN FİNAL KARARI VERDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Show TV, Perşembe akşamları seyirciyle buluşturduğu “Kara” dizisi için erken final kararı aldı.

KARA DİZİSİNE ERKEN FİNAL

İlker Kaleli, Öykü Karayel ve Bennu Yıldırımlar’ı buluşturan Kara dizisinin 5. Bölümde veda etmesi planlanıyor. Most Yapım imzalı dizi geçen yıl sonu önce “Arak” adıyla yayına çıkmış, ardından da yılbaşı tatili arasının ardından isim değişikliği yapılmış ve yeni konseptiyle seyirciyle buluşmaya devam etmişti.

Kara dizisinin erken final yapacak olmasından dolayı seyirciler kanala tepki gösterdiler. Show TV'nin tepkiler karşısında geri adım atmayacağı ve dizinin erken final yapacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Yaşam