Ve Apolas Lermi'nin de iki konseri engellendi

Ve Apolas Lermi'nin de iki konseri engellendi
Matthaios Tsahouridis, Metin, Kemal Kahraman, Aynur Doğan, ve Niyazi Koyuncu'nun ardından Apolas Lermi'nin de Denizli ve Bostancı'da vereceği iki konser engellendi.

Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman konserlerinin belediye ve kaymakamlık tarafından engellenmesinin ardından bugün de iki sanatçının daha konseri engellendi. Akşam saatlerinde Niyazi Koyuncu konserinin AKP'li Pendik Belediyesi'nce engellendiğini duyurmuştu.

Bir kaç saat sonra Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Matthaios Tsahouridis'in veto edilmesini protesto edip sahneye çıkmayı reddeden Karadenizli sanatçı Apolas Lermi de iki konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile birlikte kendilerini ülkücü olarak tanımlayan kişilerin hedef göstermesinin ardından Matthaios Tsahouridis'in Trabzon'daki konseri iptal edilmişti. Apolas Lemi de bu gelişme üzerine Trabzon'daki şampiyonluk etkinliğinde sahneye çıkmayı reddetmişti.

Ümit Özdağ ve hükümete yakın medya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs etkinliğinde sahneye çıkan Apolas Lermi'yi de hedef gösterdi. Lermi Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmiştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım." (Kısa Dalga)

Kültür Sanat