Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir o projede boy gösterecek

Yalı Çapkını'nda başroldü! Mert Ramazan Demir o projede boy gösterecek
Star TV ekranında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir yenir bir projeye evet dedi ve anlaşmayı resmen imzaladı.

2016'da Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ekran yolculuğuna başlayan ve Star TV ekranında reytinglere doymayan Yalı Çapkını'nda Ferit Korhan rolü ile çıkışını yakalayan Mert Ramazan Demir yenir bir proje için el sıkıştı.

Bilindiği üzere Yalı Çapkını dizisinin 2.sezon tarihinin eylül 2024 olduğu kulislerde konuşulan bilgiler arasında. Dizinin başrolü Mert Ramazan Demir de yeni imzaladığı reklam anlaşması ile gündeme geldi.

yali-capkininda-basroldu-mert-ramazan-demir-yeni-bir-projeye-evet-dedi-1716448409-6308.jpg

18 yaşından beri oyunculuk kariyerine devam eden Mert Ramazan Demir, dizi oyunculuğuna devam ederken diğer yandan da reklam filmlerinde boy gösteriyor. Geçen sezon bir içecek reklamında rol alan oyuncu yeniden aynı marka ile işbirliği yaptı.

Yaptığı reklam filmi ile beğeni toplayan Mert Ramazan Demir'in yabancı bir yönetmen ile, oldukça büyük bütçeye sahip bir reklam filmi çekeceği gelen bilgiler arasında. Ünlü oyuncu önümüzdeki hafta sete çıkacak.

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, FOX'ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı ve bu diziyle dikkatleri üzerine çekti. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde boy gösterdi. Şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile izleyici ile buluşuyor.

İlgili Haberler

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Yaşam