Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'ten ayrıldığını duyurdu

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'ten ayrıldığını duyurdu
Uzun yıllardır Akit gazetesi için köşe yazarlığı yapan Abdurrahman Dilipak, gazetesi ile yolları ayırdığını ve yazılarına son verdiğini duyurdu.

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'teki yazılarına son verdiğini duyurdu. Dilipak, son dönemde yazılarında iktidara yönelik uyarılarda bulunurken, kaset, rüşvet ağı gibi iddiaların da AKP'ye zarar verdiği konusuna değiniyordu. Dilipak, bugün “Şimdi veda vaktidir” başlıklı köşe yazısında ayrılığını şöyle duyurdu:


"(...) 30 yıl sonra, Akit Tv’deki Bülent Deniz’le birlikte sunduğumuz “Derin Gerçekler” programının benim eleştirilerime izleyicilerden olumsuz tepkiler geldiği ve yanlış anlamalara sebeb olduğu gerekçesi ile bu şartlarda televizyonda haftada bir yayınlanan programın devam etmesinin mümkün olmadığı haberinin verildiği bir telefon sonucu akittv’den ayrılıyorum..

Gazetede yazıların devam etmesi konusunda da, aynı görüş, uslub ve ifadelerin yazımda da olduğu bunun aynı şekilde sorun oluşturabileceği için ve kalemle ekran arasında benim açımdan bir fark olmadığından, gazetenin bu yönde bir talebi olmadığı halde, kendim, yazılarımı sonlandırma kararı aldım.

Ayaktayım ve yürümeye devam ediyorum. Kulağı olanlara söyleyecek sözlerim var daha. Sözü olanlara verecek kulağım var. Hak namına halk için ne yapabileceksem buralardayım. Dünya iki kapılı bir handır.. Ben zaten ömrümün son baharında bir faniyim. Dileğim Allah’ın rızasının tecellisinin vesilesi olmaktır.. Dolu dolu bir hayat yaşadım. Yaşadığım zamanın şahidi oldum. elhamdülillah. Hak yolunda birlikte olduğum kardeşlerimden Allah razı olsun."

Gündem