AKP'den SADAT'a çaylı pastalı ziyaret

AKP'den SADAT'a çaylı pastalı ziyaret
AKP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, seçim güvenliği nedeniyle gündemde olan SADAT'ın Beylikdüzü'ndeki genel merkezini ziyaret etti. Paylaşımda, 'güzide kuruluşumuz SADAT’ımız' ifadeleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim güvenliğine dikkat çekmek için kapısına dayandığı ancak içeri alınmadığı 'savunma danışmanlığı' şirketi SADAT, AKP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nı ağırladı.

AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın'ın da katıldığı ziyarette, SADAT yetkilileri ile AKP'lilerin çay içip pasta yediği kareler paylaşıldı. AKP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"İlçe başkanımız Mustafa Günaydın, ana muhalefet partisi liderinin baskın yapmaya kalktığı, bölgemizde faaliyet gösteren, milli ve manevi değerlere önem vererek savunma sanayii alanında ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eden güzide kuruluşumuz SADAT’ımızı ziyaret etti."

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen üç cezanın Yargıtay'da onanması sonrasında seçim güvenliğine dikkat çekerek, SADAT'ın tartışmalı varlığını gündeme getirmek için kuruluşun kapısına dayanmıştı. Kılıçdaroğlu, “Seçimi gölgeleyecek bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” demişti. (Kısa Dalga)

Gündem