Canan Kaftancıoğlu'ndan iktidara: Öfke, kızgınlık en çok onların hakkıyken devleti yönetenler size ne oluyor?

Canan Kaftancıoğlu'ndan iktidara: Öfke, kızgınlık en çok onların hakkıyken devleti yönetenler size ne oluyor?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 10 ili etkileyen, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili iktidarın öfkeli olduğunu belirterek, "Söylediklerine bakıyorum da lütfen öfkenizi bari bu dönemde bırakın acıda ortaklaşalım hiç olmazsa" dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi meydana gelen 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 13.24’te merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğünde ikinci depremin ardından tablo ağırlaşmaya devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan, arama-kurtarma çalışmalarının 4. günde de devam ettiği depremle ilgili olarak iktidara seslendi.

"Devleti yönetenler size ne oluyor?" Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

"Bu halk, depremzedeler tarifsiz acısına rağmen, mağduriyetine rağmen mağrur durmayı başarıyor. Öfke, kızgınlık en çok onların hakkıyken devleti yönetenler size ne oluyor? Söylediklerine bakıyorum da lütfen öfkenizi bari bu dönemde bırakın acıda ortaklaşalım hiç olmazsa :( "Biz susalım lakin onların seslerini kısmayalım..." Bölgedeki vatandaşın hepimize her şeyi lakin her şeyi söylemeye hakkı var. Bölgede acılarını çaresizliklerini, beklentilerini varsa teşekkürlerini ifade eden (nasıl ederlerle etsinler) insanlar o kadar o kadar haklı ki. Biz susalım lakin onların seslerini kısmayalım..."

(Kısa Dalga)

Gündem