Selda Bağcan'dan alkışı hak eden davranış; Kimse önemsememişti o sahip çıktı

Selda Bağcan'dan alkışı hak eden davranış; Kimse önemsememişti o sahip çıktı
Selda Bağcan'dan Takdire Şayan Bir Davranış

Müzik dünyasının usta ismi Selda Bağcan, Adana'da yaşayan Berfedan Altın ve eşi Rukiye Doğan'a yaptığı yardımla takdir topladı. Altın çifti, ağabeyinin evden kovması sonucu sokakta kalmak zorunda kalmış ve derme çatma bir çadırda yaşam mücadelesi veriyordu. Bu zorlu süreçte Selda Bağcan'ın yardım elini uzatması, gerçek anlamda alkışı hak eden bir davranış oldu.

Altın çiftine konteyner ev hediye eden Bağcan, onların yaşam koşullarını iyileştirmek adına önemli bir adım attı. Bu yardım hareketi, sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, Altın çiftine umut ve destek olması açısından da büyük önem taşıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesinde Berfedan Altın, bir süre önce eşi Rukiye Doğan ile birlikte ağabeyinin evine yerleşti.

Posta'da yer alan habere göre, çift arasında zamanla sorunlar çıkmaya başladı. Ağabeyi, Berfedan Altın ile o dönem 4 aylık hamile olan Rukiye Doğan'ı döverek evden kovdu. Maddi durumu bir ev kiralamaya yetmeyen çift boş bir araziye geçici olarak çadır kurup meyve-sebze satarak geçimlerini sağlamaya çalıştılar.

SELDA BAĞCAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Durumu öğrenen usta sanatçı Selda Bağcan, yardım etmek için harekete geçti.

Posta magazin müdürü Suna Akyıldız ile iletişime geçen Bağcan, aileye bir konteyner ev almak istediğini söyledi. Akyıldız, gerekli bağlantıları sağlayarak genç çifte ev temin etti. Konteyner ev, bir hayırseverin çiftliğine yerleştirildi.

Rukiye, 20 gün önce bebeğini dünyaya getirdi ve Selda Bağcan'a teşekkür etti. Ancak genç kadın eşyalarının eksik olduğunu ve bebeği için ihtiyaçlarının olduğunu da sözlerine ekledi.

'ÇARŞI KADIN' HAREKETE GEÇTİ

Bunun üzerine Suna Akyıldız'ın kurucusu olduğu yardım platformu 'Çarşı Kadın', Rukiye'ye yardım eli uzattı. 'Çarşı Kadın', hayırseverlerin desteğiyle hem eşyalarını karşılayacak hem de bebeğin tüm ihtiyaçlarını temin edecek

Selda Bağcan, "Haberi okuyunca çok üzüldüm. Sanatçılar dünyanın parasını kazanıyor. Bir konteyner yollamak o kadar büyük para değil. Önemli olan insanları mutlu etmek. Öteki tarafa hiçbir şey götürülmüyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Posta.com.tr

İlgili Haberler
Yaşam