Yalı Çapkını dizisini açanlar artık seyredemeyecek. TRT1 dizisine transferi gerçekleşti

Yalı Çapkını dizisini açanlar artık seyredemeyecek. TRT1 dizisine transferi gerçekleşti
Yalı Çapkını dizisinin veda eden oyuncusu, kariyerinde yeni bir adım atarak TRT1'e geçiş yaptı.

Yalı Çapkını dizisinde başrol oyuncusu olan isim TRT1'e transfer oldu. Yalı Çapkını'na veda eden oyuncu, yeni projesi için TRT1'de kamera karşısına geçti.

Artı Gerçek'in derlediği habere göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisine veda eden oyuncu, artık TRT1 ekranlarında yayımlanan ‘Bir Sevdadır’ dizisinde izleyicilerle buluşuyor. Diziye veda eden oyuncu, sektördeki kariyerine yeni bir soluk getirmek amacıyla bu yeni projede yer almayı tercih etti.

yali-capkini-dizisinin-son-bolumu-kesilen-16383008-1823-amp.webp

Dizideki dramatik gelişmeler sonucunda karakteri ölen Doğukan Polat, izleyicileri üzmüştü. Ancak oyuncunun yeni projede yer alacak olması, hayranlarını sevindirdi. Oyuncunun Yalı Çapkını dizisinden ayrılmasının ardından, ‘Bir Sevdadır’ dizisiyle televizyon ekranlarında kendine yeni bir yer edinmeyi başardı.

İlk defa kötü bir karakteri oynuyorum!

Dizidoktoru.com sitesindeki habere göre; Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayaınlanan ‘Bir Sevdadır’ın Ünal’ı Doğukan Polat, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide Ünal Dağlıca’yı canlandıran Doğukan Polat, karakteri için “Saplantılı ve megaloman bir karakter. Kendi arzu ve istekleri doğrultusunda her türlü kötülüğü yapabilecek bir karakter. Onu iyi insandan ayıracak çok fazla özelliğe sahip, psikolojisinin de çok normal olmadığını düşünüyorum.” dedi.

17104302-1200x824.png

Senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini dile getiren Polat, “Senaryoyu kabul ettiğim rol ışığında okumaya başlayınca hayli hoşuma gitti, kendi açımdan ele alırsak ilk defa kötü bir karakteri oynayacaktım. Bu da hem seyirci açısından hem benim açımdan bir ilk olacaktı. Bundan dolayı da kendi içimde yeni sınırlar ve haller keşfetme süreci içerisine girmiş olmak beni oldukça neşelendirdi.”

Polat, Ünal karakterine hazırlık sürecinde “Bir süre ağız çalışmaları yaptık, kendi imajımda bazı değişiklikler yaptım. Saç sakal modelimi karaktere uygun hale getirdim.” şeklinde konuştu.

s-e2e697b51aabf9ae0c2cee5163f7765475561f24.jpg

Polat, ‘Bir Sevdadır’ dizisinde beraber çalıştığı ekip arkadaşları için şu açıklamalarda bulundu: “Çok güçlü bir oyuncu kadromuz ve birbirinden kıymetli isimlerle çalışıyoruz. Set ekibimiz de çok profesyonel ve işlerinde incelikli çalışıyorlar. Umarım uzun soluklu ve halkımızın sevgisinin ve ilgisinin hep giderek artacağı bir iş olur. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese, kanalımız TRT’ye, yapım şirketimiz Bozdağ Film’e ve izleyenlerimize sevgiler, saygılar.”

İlgili Haberler
Yaşam