Yalı Çapkını oyuncusu FOX TV'nin dizisine geçti; Artık orada yer alacak

Yalı Çapkını oyuncusu FOX TV'nin dizisine geçti; Artık orada yer alacak
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisine veda eden oyuncu artık FOX TV ekranlarında yer alacak.

Sevcan Yaşar, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinden ayrılarak yeni bir projeye imza atıyor. FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Yaşar'ın yeni dizisi Kirli Sepeti olarak belirlendi.

Oyuncu Sevcan Yaşar, senaristliğini Merve Girgin Aytekin ve Nermin Yıldırım'ın üstlendiği 'Kirli Sepeti' dizisinin kadrosuna katıldı.

Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sevcan Yaşar'ın, Kirli Sepeti dizisinde de başarılı bir performans sergileyeceği ve izleyicileri ekranlara kilitleyeceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

sevcan-yasar-1ael-cover-jpg.webp

MedYapım’ın Ece Erdek Koçoğlu imzalı dizisi 'Kirli Sepeti'nin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Furkan Palalı ve Erkan Sever'in ardından son olarak 'Yalı Çapkını' dizisinde seyirci karşısına çıkan Sevcan Yaşar 'Kirli Sepeti'yle anlaştı.

Yaşar, dizide Furkan Palalı'nın canlandırdığı 'Levent' karakterinin eski sevgilisi olan 'Ece' karakterine hayat verecek.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin ve Nermin Yıldırım'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

İlgili Haberler
Yaşam