Kurban bayramı için en kısa ve en güzel mesajlar. Sevdiklerinize gönderebilirsiniz

Kurban bayramı için en kısa ve en güzel mesajlar. Sevdiklerinize gönderebilirsiniz
Kurban Bayramı için En Kısa ve En Güzel Mesajlar

Kurban Bayramı, Müslümanlar için önemli bir dini bayramdır. Bu özel günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en kısa ve en güzel mesajları sizler için derledik.

16-19 Haziran tarihleri arasında 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesi insanlar arama motorlarında 'en güzel bayram mesajları' ifadesini aratıyor.

Bayramınız kutlu olsun! Dualarınızın kabul olduğu, sevdiklerinizle bir arada geçirdiğiniz neşe dolu bir bayram dilerim.

Kurban Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Gönüller bir, sofralar bereketli, yüzler mutlu olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bu özel ve mübarek Kurban Bayramında, tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olmasını dilerim. Hayırlı bayramlar!

Kurban Bayramı’nın, birlik, beraberlik ve barış içinde, sağlıkla geçmesini dilerim. Sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

64856bfd470a9b2aacffd825.jpg

Küslerin barıştığı bu bayramda mutluluk hep sizinle olsun. İyi bayramlar.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da size ve ailenize mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun...

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; küskünlerin barışıp sevenlerin bir araya geldiği bir bayram dilerim.

Bu özel günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz bu kısa ve anlamlı mesajlarla onların yüzünde tebessüm oluşturabilirsiniz. Unutmayın, sevdiklerinize güzel bir mesaj göndermek onların bayramlarını daha da özel kılacaktır. Kurban Bayramınız kutlu olsun!

İlgili Haberler

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Yaşam