Kurtlar Vadisi’nde yer alan yıldız oyuncu yeni dizi anlaşmasına imza attı! Yeni proje duyuruldu

Kurtlar Vadisi’nde yer alan yıldız oyuncu yeni dizi anlaşmasına imza attı! Yeni proje duyuruldu
Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu ekrana geri dönüyor. Yeni proje anlaşmasına imza atıldı

Televizyon ekranlarının efsanesi Kurtlar Vadisi’nin Meral’i Müge Ulusoy, yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden Meral'i canlandıran Müge Ulusoy, yeni bir dizi projesiyle ekrana geri dönüyor. Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarında sevenleriyle buluşacak olan başarılı oyuncunun hayranları heyecanla beklemekte.

muge-ulusoy-5-yasamoykusu.jpg

Yeni proje, TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve adı "Kapı" olacak. Müge Ulusoy'un bu dizide canlandıracağı karakter ise şimdiden merak konusu oldu. Usta oyuncunun bu yeni projesiyle birlikte, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacağına şüphe yok.

kurtlar-vadisinde-cakirin-bas-bel-bo0e-jpg.webp

Türk dizi tarihinin efsanesi Kurtlar Vadisi aradan yıllar geçmesine rağmen gündemden düşmüyor. Kaliteli oyuncu kadrosu ve efsane konusuyla milyonların hayran olduğu dizinin oyuncuları da gündemde.

Kurtlar Vadisi’nin Meral’i olarak bilinen Müge Ulusoy da güncel bir projeyle gündeme geldi. Kurtlar Vadisi’nde eniştesi ve mafya babası Çakır’ın başına birçok konuda dert açan Meral, Testere Necmi ile arasındaki ilişkiyle de biliniyordu.

TRT PROJESİYLE GELİYOR!


KV’nin tehlikeli ismi Meral, şimdi de TRT yapımı bir projeyle geri dönüyor. onedio.com’un haberine göre Müge Ulusoy, TRT’nin dijital platformu “tabii” için çekilen “Kapı” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Nihat Özcan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Müge Ulusoy, 8 yaşında oğlu olan ve iş insanı eşinden şiddet gören cemiyet hayatının ünlü ismi Sevgi rolüne hayat verecek.

Müge Ulusoy'un yanı sıra Jessica May, Hasan Denizyaran, Perihan Savaş, Burak Hakkı, Müfit Kayacan, Dilek Türker ve Dost Elver gibi isimlerin yer aldığı Kapı dizisinin Eylül ayında seyirciyle buluşması bekleniyor.

İlgili Haberler
Yaşam