Son kez ekrana geliyor! Show TV'de yayımlanan bir dizi için daha final kararı verildi

Son kez ekrana geliyor! Show TV'de yayımlanan bir dizi için daha final kararı verildi
Aile dizisinin ardından Show TV ekranlarında yayımlanan bir dizi için daha final kararı verildi.

Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Aile'nin ardından yayımladığı Kara dizisi için final kararı geldi. Kanal yönetimi, izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Kara dizisinin final yapacağını duyurdu. Bu kararın ardından, kanalın yeni dizi anlaşmaları yaparak yakında izleyicilerle buluşturacağı yeni projelerin heyecanı başladı.

Aile ve Kara dizilerinin final kararının ardından, kanalın yeni dizi projeleriyle ilgili duyuruları merakla bekleniyor. Yapılan anlaşmalar ve yeni projelerle ilgili detayların en kısa sürede paylaşılması bekleniyor. İzleyicilerin beklentilerini karşılayacak ve heyecanla takip edecekleri yeni dizilerin duyurulmasıyla birlikte, Show TV ekranlarında büyük bir heyecanın yaşanacağı kesin.

dizidoktoru.com sitesindeki habere göre; Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi “Kara”nın oyuncu kadrosunda; ; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimler buluşuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

kara-final-bolumuyle-show-tvde-h42182-ce132.jpg

Kara’nın 5. Bölümünde;

Zeynep; onu kaçıran kişinin Akay Talan olduğunu öğrenir ve Kara’dan onu bulmasını ister, böylece kafasındaki soruların yanıtlarına ulaşacaktır. Fakat Kara’nın aklında başka bir plan vardır. Zeynep, Akay Talan’ı ararken hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Kara, Sedat’ı saklanması için Yosun’un evine yollarken üç kardeş seneler sonra ilk defa bir araya gelir. Ama Sedat saklanmayı değil, kendi adaletini sağlamayı seçer. Kara, Rauf’a ait gerçekleri öğrenmek için Yarın Bizim Vakfı’na ait davete gidecekken Zeynep’in karşısına davetsiz misafir olarak çıkar. Bu sırada, Zeynep gibi, Rauf’u bekleyenler de vardır. Artık herkesin kendi gerçekleriyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Peki Zeynep, bu gerçeklerle ne yapacaktır?

“Kara” final bölümüyle 1 Şubat Perşembe saat 22.30’da S how TV’de!

İlgili Haberler
Yaşam