Ömer dizisinin en masum ismi kadrodan ayrıldı! Star TV'de beklenmedik veda

Ömer dizisinin en masum ismi kadrodan ayrıldı! Star TV'de beklenmedik veda
Selahattin Paşalı, Barış Falay, Onur Bilge, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi önemli isimlerin rol aldığı Ömer dizisinde üzücü veda

Ömer dizisinin kadrosundan bir ismin ayrılması izleyicileri şaşırttı. Star TV'de yayınlanan dizi, beklenmedik bir veda ile gündeme geldi. Dizinin en masum karakterlerinden biri olan ismin ayrılması, izleyiciler arasında üzüntüye neden oldu.

Ömer dizisi, geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeniyle izlenen bir yapım olmuştu.

Dizinin yapımcıları ve yönetmeni, ayrılık sonrasında konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ömer dizisi son bölüm Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Gamze, yara almadan kurtulsa da Yaman ölümcül bir bıçak darbesi alır.

Tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden Yaman’ın ölümü başta Zerrin ve Emine olmak üzere herkesi büyük bir yasa boğar.

640f4f7417aca90b94b6a440.jpg

Hissettiği sancıyla birlikte apar topar doktora giden Gamze, hamileliğin kendi hayatı için büyük bir risk oluşturduğunu öğrenir fakat bu gerçeği Ömer’den saklamaya karar verir.

Büyük bir suçluluk hisseden Eda zor zamanlar geçirirken, kızına destek olmaya çalışan Şükran, Tahir’den onu çok sarsan bir karşılık görür.

Ömer dizisinin son bölümünde bu gelişmeler yaşanırken ekran başındakiler bir ayrılık haberiyle büyük şok yaşadı.

z.jpg

Ömer dizisi Yaman karakteriyle seyircinin sevdiği isimler arasında yer alan genç oyuncu Ahmet Haktan Zavlak kadroya veda etti.

TOZLU YAKA DİZİSİYLE ÜNLENDİ

Ahmet Haktan Zavlak, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Tozlu Yaka dizisiyle ünlenmişti. Tozlu Yaka dizisi FOX TV ekranlarında yayımlanıyordu.

380.webp

İlgili Haberler
Yaşam