Ve Kate Moss da ifade verdi: Johnny Depp bana hiçbir zaman vurmadı

Ve Kate Moss da ifade verdi: Johnny Depp bana hiçbir zaman vurmadı
Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık karalama davasında bugün en 'magazinel' anlardan biri yaşandı. Ünlü İngiliz model Kate Moss, eski sevgilisi Depp'in lehine tanık kürsüsüne çıkarak ifade verdi.

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasında, ünlü İngiliz model Kate Moss ifade verdi. Moss'un, Heard'ün iddialarını yalanlaması dikkat çekti.

Heard, önceki haftalarda tanık kürsüsünde verdiği ifadede, Depp'in 1994-1997 yılları arasında birlikte olduğu Moss'a da 'şiddet gösterdiğini' öne sürmüştü. Heard bu iddiayı, ilişkilerindeki asıl şiddet mağdurunun kendisi olduğunu savunan Depp'e vurduğunu kabul ederken dile getirmişti. Amber Heard, eşi Depp'e vurduğunu çünkü o sırada aklına 'Kate Moss'la yaşanan merdiven olayı'nın geldiğini iddia etmişti.

Depp'in avukatları ise Heard'ün yıllar önce yaşanan olayı dile getirmesini fırsata çevirerek, Moss'u ifadeye çağırdı. Duruşmaya internet üzerinden İngiltere'den bağlanan Moss, Heard'ün anlattığının aksine merdivenden kendisinin düştüğünü ve Depp'in kendisine yardım ettiğini anlattı.

Moss, o dönem Jamaica'da tatil yaptıkları sırada merdivenden düşerek belini incittiğini, Depp'in kendisinin yardımına koşarak onu odasına taşıdığını ve doktor çağırdığını söyledi. Ünlü model Depp için "Beni hiçbir zaman itmedi, tekmelemedi veya merdivenlerden atmadı" dedi.

Amerikan basını, Moss'un ifadesini Depp için 'zafer' olarak yorumladı. Zira Depp'in avukatları, normalde ifadeye çağıramayacakları Moss'u, Heard'ün onun adına değinmesi sayesinde mahkemeye çıkarmış oldu.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği davanın kapanış konuşmalarının cuma günü yapılması bekleniyor. Sonrasında jürinin kararı beklenecek.

Söz konusu davada Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'ü Washington Post için yazdığı makalede kendisini 'eşini döven' olarak niteleyip maddi zarara uğratmakla suçluyor. Heard ise Depp'in açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasına karşı 100 milyon dolarlık dava açtı. (Kısa Dalga)

Dünya