Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in büyük oyunu deşifre oluyor! Seyircileri ters köşe yapan gelişme

Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in büyük oyunu deşifre oluyor! Seyircileri ters köşe yapan gelişme
Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşanacak

Star TV’nin sevilen dizilerinden Yalı Çapkını’nın 55. bölümü yine heyecanlı anlara sahne oldu. Dizide, Orhan tutuklandı. Seyran ve Ferit yeniden karşı karşıya geldi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yalı Çapkını” dizisi 2. sezonunda da ilgiyle izleniyor. Geçen hafta Kazım’ın (Diren Polatoğulları) ölümle burun buruna gelmesinin ardından babasını kaybetme korkusu yaşayan Seyran, kendisine bunu yaşatanlarda cezasını vermeye karar veriyor. Ferit için de yine hareketli günlerin yaşanacağı diziye Serter karakteri geri dönüyor.

Tufan Gökpınar’ın hayat verdiği Serter haftaya dizideki tansiyonu yükseltecek. Bu dönüşle beraber uzun bir süredir merak konusu olan “Pelin’in (Buçe Buse Kahraman) çocuğunun babası kim?” sorunun cevabının da yanıt bulması bekleniyor. Kulislerdeki dedikodular bebeğin babasının Serter olduğu yönünde… Bakalım Barış Günger’in yazdığı diziyle ilgili iddia doğru çıkacak mı?

tufangokpinar-1674204045-3019764861954641318-1464690235.jpg

FRAGMANDAKİ AYRINTI DİKKAT ÇEKTİ

Fragmanda dikkat çeken bir detay var. Pelin ve Serter arasındaki diyaloglar herkesi çok şaşırtıyor. Yeni bölümde, Pelin'in bebeğinin Serter'den olduğu ortaya çıkacak ve büyük kriz yaşanacak. Bu gelişme üzerine Ferit'in nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor.

FİNAL İDDİALARI ASILSIZ

Öte yandan bazı haber sitelerinde Yalı Çapkını dizisinin sezon sonunda final yapacağı öne sürülmüştü. Bu iddiaların doğru olmadığı öğrenildi

İlgili Haberler
Yaşam