Amber Heard davadan sonra ilk kez konuştu: İnsanlar onu tanıdıklarını düşünüyorlar

Amber Heard davadan sonra ilk kez konuştu: İnsanlar onu tanıdıklarını düşünüyorlar
Eski eşi Johnny Depp ile yasalar önünde karşı karşıya gelen ve aktörün kendisine açtığı karalama davasını kaybeden Amber Heard olup bitenin ardından ilk kez konuştu.

Tüm dünyanın büyük bir merakla takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard davası sonuçlandı. Eski eşi Johnny Depp ile yasalar önünde karşı karşıya gelen ve aktörün kendisine açtığı karalama davasını kaybeden Amber Heard olup bitenin ardından ilk kez konuştu. Hürriyet'in aktardığına göre Heard, Savannah Guthrie'nin NBC için hazırladığı Today adlı programa konuk oldu ve davayla ilgili soruları yanıtladı.

Jüriyi anladığını söyleyen Amber Heard, eski eşi Depp'in "sevilen bir kişi" olduğunu belirterek "İnsanlar onu tanıdıklarını düşünüyorlar. O harika bir aktör" dedi. Heard'ün öne sürdüğü iddialardan biri de Depp'in ücretli çalışanlarını tanık kürsüsüne çıkardığı oldu.
Heard, sosyal medyadaki Johnny Depp destekçiliğinin de davanın sonucunu etkilediğini savundu. Oyuncu, özellikle de sosyal medyada yoğun bir negatif etki altında kaldığını belirtti ve gördüğü muamelenin "haksızlık" olduğunu sözlerine ekledi.

Heard şöyle dedi: "Birilerinin benim hakkımda düşündüklerini umursamıyorum. Evimin mahremiyetinde, evliliğimde, kapalı kapılar ardında yaşadıklarım hakkında insanların bulunduğu yargılar da umurumda değil. Ortalama bir insanın bütün bunlar hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini düşünmüyorum. Sonuçta da bunları kişisel almıyorum.

Ama birisi benim bütün bu nefreti hak ettiğimi, yalan söylediğimi düşünüyorsa, gözlerimin içine bakıp sosyal medyada haklı bir şekilde temsil edildiğimi söyleyemezsiniz. Bunun adil olduğunu söyleyemezsiniz."

Dünya