ATV'nin en sevilen dizisiydi... Final tuşuna basıldı mı? Ekibine son karar iletildi

ATV'nin en sevilen dizisiydi... Final tuşuna basıldı mı? Ekibine son karar iletildi
atv’nin Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir’in ekran ömrüyle ilgili son karar verildi. ATV ekranlarında yayımlanan dizinin final kararı verildi.

Televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan Safir dizisi, izleyicileriyle buluştuğu günden beri geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Ancak, yapılan değerlendirmeler sonucunda dizi için final kararı alındı.

ozge-yagiz-850x482.jpg

Safir dizisi, Kapadokya'nın eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde çekilen sahneleri ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyordu


Dizinin final kararı, izleyiciler arasında üzüntüye neden olsa da, yapımcı ve oyuncu kadrosu tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan Safir'in unutulmaz bir finalle veda edeceği belirtildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NTC Medya’nın Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı fenomen projesi “Safir” peş peşe bir dizi ayrılığa sahne oluyor. İpek Tuzcuoğlu’nun ardından İlhan Şen, Erkan Bektaş ve Gizem Karaca’nın veda edeceği açıklanan Semih Bağcı’nın yönettiği dizinin son fragmanı heyecan yarattı.

safir.jpg

Geçen hafta reytingleri beklentiyi karşılamayan dizinin 26. Bölümde final yapmasına karar verilmiş ancak son haftanın reytinglerine göre birkaç bölüm daha uzatılıp uzatılmayacağı konusuna karar verileceği gündeme gelmişti. Ancak bu sabah dizinin uzatılmayacağı 26. Bölümde yapılacak büyük finalle ekran ömrünü tamamlayacağı ekibe ilan edildi.

SAFİR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Safir, NTC Medya imzalı, ilk bölümü 4 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği, senaryosunu Burcu Över'in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay Akgül paylaşmaktadır.

İlgili Haberler
Yaşam