Kanal D'deki Yargı dizisinin kadrosuna bomba oyuncu! Kadroya bir savcı daha geliyor

Kanal D'deki Yargı dizisinin kadrosuna bomba oyuncu! Kadroya bir savcı daha geliyor
Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, kadrosuna bomba bir oyuncu daha ekliyor. Dizinin kadrosuna katılacak olan yeni savcı karakteri, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, kadrosuna yeni bir ismi dahil etmeye hazırlanıyor. Son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri olan Yargı, izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna katılan yeni savcı karakteri, izleyicilere farklı ve iddialı bir hikaye vaat ediyor.

Yargı dizisinin kadrosuna dahil olan bu bomba isim, sevilen oyuncu kadrosuna güç katacak gibi görünüyor. Dizinin hayranları, yeni karakterin hikayeye nasıl bir ivme katacağını merakla bekliyor. Yargı'nın başarılı kadrosuna katılan yeni savcı karakteri, izleyicilere sürpriz dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

yargi-1-850x433.png

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yargı” dizisine peş peşe yeni karakterler katılmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin ekibine yeni bir savcı daha katılıyor. Ali Bilgin ile Beste Sultan’ın yönettiği, Sema Ergenekon’un yazdığı dizinin kadrosuna savcı İclal rolüyle ödüllü bir oyuncu katılıyor. Yargı’ya son yıllarda Kuş Uçuşu, Bir Başkadır gibi çok özel dizi ve filmlerde rol alan ve 34. Ankara Film Festivali’nde “Aniden” filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün de sahibi olan Defne Kayalar katıldı.

kayalar-1672902821-3008849404169498480-3091050.jpg

Aynı zamanda yönetmen Ali Bilgin’le mutlu evliliğiyle de tanınan başarılı oyuncu Defne Kayalar dizide “Savcı İclal” rolüne hayat verecek. İclal’in Ilgaz’la (Kaan Urgancıoğlu) geçmişten gelen bağı Ceylin (Pınar Deniz) ile arasında kıskançlık krizine neden olacağı konuşuluyor.

İlgili Haberler
Yaşam